Forsikring Min side

Ulykke

Skulle du være uheldig at blive kørt ned af en cyklist eller får du en tagsten i hovedet, er der tale om en ulykke. Ulykkesforsikringen dækker kort fortalt skader på den forsikrede, der er forårsaget af en pludselig hændelse.

Du kan ulykkesforsikre dine børn fra 0-18 år. Du skal blot sørge for, at vi har navn og CPR-nummer på de børn, som du ønsker, at forsikringen skal dække. Det er også muligt at forsikre hjemmeboende børn over 18 år.   

Når du vælger summen på ulykkesforsikringen, skal du overveje, hvad der er behov for i erstatning, hvis du eller din ægtefæller/samlever skulle miste evnen til at arbejde i forbindelse med en ulykke.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din ægtefælles/samlevers og børns forsikring med en række tilvalg for eksempel: Farlig sport, Tyggeskade og Strakserstatning. Se beskrivelsen af samtlige tilvalgsdækninger i Faktablad om ulykke eller Faktablad om børneforsikring nedenfor.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af dit arbejdsområde, din alder, de valgte summer og hvor du bor. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du, din ægtefælle/samlever og børn, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette ulykkesforsikring via Medlemsbutikken.

 


Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse.

Flere informationer

Betingelser - Ulykke
Faktablad - Ulykke

Produktinformation - Ulykke

Betingelser - Børneforsikring
Faktablad - Børneforsikring
Produktinformation - Børneforsikring

 

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til fredag fra klokken 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris