Forsikring Min side

Studerende - Indbo

Indboforsikringen hjælper dig blandt andet, hvis du får stjålet din cykel, mobil og computer.

En indboforsikring er den forsikring, der dækker dine ting og værdier, hvis du eksempelvis bliver udsat for tyveri, indbrud, brand eller identitetstyveri. Du bør have en indboforsikring, når du bor alene eller deler husstand med andre, der ikke er indboforsikret. 

Kaffe i computeren?
Når du opretter en Indbo Plus-forsikring, har du mulighed for at tilkøbe en uheldsforsikring. Den dækker, hvis du eksempelvis spilder kaffe i din computer eller du taber din mobil. Der er ofte penge at spare i forhold til at forsikre sin computer gennem forhandleren og sin mobil gennem teleselskabet.

Forsikringen kort:

  • Prisen på Indbo Plus afhænger af, hvor i landet du bor. Du er velkommen til, at kontakte Medlemsbutikken på mail medlemsbutikken@tryg.dk eller ringe til Medlemsbutikken for at få et tilbud.
  • Med Indbo Plus får du en forsikring med eller uden selvrisiko med mulighed for forskellige tilvalgsdækninger for eksempel en uheldsforsikring og mulighed for at oprette en Årsrejseforsikring, der også dækker dig på studieophold. 
  • Du får en forsikring, der hjælper dig, hvis dine ting eksempelvis bliver stjålet eller brænder - og hvis du laver skader på andre personer og deres ting.


Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag fra klokken 9-16 og fredag fra klokken 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.