Forsikring Min side

Motorcykel

Når du ejer en motorcykel, er det lovpligtigt at være ansvarsforsikret, så du er dækket, hvis du laver skader på andre personer eller deres ting. Kaskoforsikringen er frivillig, men har du lån i motorcyklen, vil långiver som regel forlange, at motorcyklen er kaskoforsikret.

Kaskoforsikringen dækker skader på motorcyklen ved for eksempel påkørsel, brand og tyveri. Med kaskoforsikringen følger også en retshjælpsforsikring og redningsforsikring (SOS-dækning i udlandet).

Endelig har du mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger, så forsikringen er tilpasset dine behov.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med: MC Vejhjælp, Tyveriforsikring, MC Førerulykkesforsikring og kørsel uden for perioden 1. marts - 30. november. Se beskrivelsen af de forskellige tilvalgsdækninger i faktabladet nedenfor.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af motorcyklens model, hvor meget du kører, din erfaring som ejer og fører af motorcykel og de valgte tilvalgsdækninger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en motorcykelforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring og en ulykkesforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette motorcykelforsikringen.


Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse.
 

Flere informationer

Betingelser
Fakatark
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris