Forsikring Min side

Indbo

Få en indboforsikring, der er tilpasset dine behov.

Men en indboforsikring gennem Medlemsbutikken er dine og din families ting dækket ved eksempelvis brand, tyveri og vandskader. Indboforsikringen omfatter også identitetstyveri, ansvar, retshjælp og psykologisk krisehjælp.

Når du køber forsikringer, er det vigtigt, at de passer til dine behov. Derfor har indboforsikringen ingen øvre forsikringssum. Du har i stedet mulighed for at udvide forsikringen med tilvalgsdækninger.

  • Tilvalgsdækninger. Du har for eksempel mulighed for at forsikre din cykel mod skade og din mobil eller computer mod tab og fejl. Se beskrivelsen af samtlige tilvalgsdækninger i faktakbladet længere nede på siden.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af din bopæl og tilvalgsdækninger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en indboforsikring via Medlemsbutikken.

     

Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse
 

Flere informationer

Forsikringsbetingelser
Produktinformationer

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris