Forsikring Min side

Hund

Forsikrer du din hund gennem Medlemsbutikken, får du en ansvarsforsikring, der ikke kun dækker dit lovpligtige ansvar, men også dækker de skader, din hund kan komme til at lave på eksempelvis hundetræneren, hundepasseren eller dine børn under 14 år.

Du kan vælge at udbygge forsikringen med ’Sygdom og Ulykke’, så udgifterne til dyrlægebehandling ikke står i vejen for at give hunden den nødvendige behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

Vælger du ’Sygdom og Ulykke’ har du også mulighed for at tilpasse forsikringen yderligere med en række tilvalgsdækninger, der blandt andet dækker, hvis du rejser med hunden eller hvis hunden får behov for tandbehandling og medicin.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med: Livdækning, Med på rejse, Pasning, Fysisk behandling og Tænder og medicin. Se beskrivelsen af de forskellige tilvalgsdækninger i faktabladet til højre her på siden.
  • Pris. Prisen for at forsikre din hund afhænger blandt andet af dine tilvalg, den valgte forsikringssum og selvrisikoens størrelse. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en hundeforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette hundeforsikringen.

​Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse
 


Flere informationer

Betingelser
Faktaark
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris