Forsikring Min side

Fritidshus

Har du et fritidshus, er det en god idé som minimum at have en brandforsikring.

Ud over brandforsikringen kan du oprette Bygningsforsikring, Hus- og Grundejerforsikring, Husejeransvar, Retshjælp og Insekt-, svampe og rørskadeforsikring. Du kan læse om de forskellige forsikringsdele i faktabladet nedenfor.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med følgende tilvalg: Udvidet Rørskade for skjulte rør og Indboforsikring. Se beskrivelsen af tilvalgsdækningerne i faktabladet nedenfor.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af husets størrelse, beliggenhed, hvornår huset er fra og dine tilvalgsdækninger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en fritidshusforsikring via Medlemsbutikken. Næsten alle fritidshuse skal besigtiges i forbindelse med oprettelsen af forsikringen. Du vil blive kontaktet, hvis Trygs bygningskonsulent har behov for at komme ind i huset. Det er desværre ikke muligt at forsikre fredede ejendomme og husbåde gennem Medlemsbutikken. Vi opretter ikke ejerskifteforsikringer, men anbefaler i stedet, at du kontakter Tryg direkte på 4420 4550.

Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringenbetalingfortrydelsesfrist og opsigelse

Flere informationer

Betingelser
Faktablad
Produktinformation
 
Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

 

Beregn pris