Forsikring Min side

Campingvogn og teltvogn

Ønsker du at forsikre en campingvogn eller teltvogn, skal du kun oprette en kaskoforsikring. Skulle du lave skader på andre personer eller deres ting med campingvognen eller teltvognen, er det bilens ansvarsforsikring, der dækker.

Stationær eller kørende?
Har du en stationær campingvogn, som kun transporteres mellem et opbevaringssted og en fast placering, vil kaskoforsikringen dække skader på selve vognen, dens udstyr og installationer for eksempel i forbindelse med brand og tyveri.

Har du en kørende campingvogn, vil kaskoforsikringen dække skader i forbindelse med for eksempel færdselsuheld, brand og tyveri. Du får også en retshjælpsforsikring, og hvis du kører i udlandet, er du automatisk sikret af en udvidet redningsforsikring fra SOS-international.
Samtidig er du også dækket af servicekonceptet Tryg Campingvogn. Det giver dig ekstra fordele, hvis du kommer ud for et udheld, som forsikringen dækker. Læs mere i faktabladet nedenfor.

  • Tilvalgsdækninger. Du har mulighed for at forsikre campingvognens indbo.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af om campingvognen er kørende eller stationær, vognens nypris og om du ønsker at forsikre vognens indbo. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette campingvogn/teltvogn-forsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette en forsikring på campingvogn eller teltvogn.
     

Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse

Betingelser
Faktablad
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris