Forsikring Min side

Årsrejse

Med en rejseforsikring gennem Medlemsbutikken, kan du tage af sted, når det passer dig og din familie. Du vælger, om I skal være dækket i Europa (EU/EØS) eller hele verden. Din husstand er dækket på alle de private rejser, I tager på i løbet af året, i op til 60 dage. Er I hjemmefra længere, kan perioden forlænges op til 18 måneder.

Er du studentermedlem, dækker rejseforsikringen dig også på studie-rejser og -ophold i udlandet.

Det er muligt at udbygge rejseforsikringen med en række tilvalgsdækninger, så du for eksempel kan få penge tilbage, hvis I må afbestille rejsen eller hvis du ønsker erstatning i forbindelse med en ødelagt skiferie.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med en række tilvalg for eksempel: Afbestillingsforsikring, Skidækning, Ansvar for skade på lejet feriebolig og Rejser på over 60 dage. Se beskrivelsen af samtlige tilvalgsdækninger i faktabladet herunder
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af, om du skal være forsikret i Europa eller hele verden, din alder, dit postnummer og hvilke tilvalgsdækninger, du vælger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem hFar både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette rejseforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette en rejseforsikring. Har du Indbo Basis for studentermedlemmer, har du ikke mulighed for at oprette rejseforsikringen.

Du skal være opmærksom på, at rejseforsikringen først kan træde i kraft efter fire dage, hvis du køber forsikringen, når du er taget afsted på rejsen. 

​Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse
 

Flere informationer

Betingelser
Faktaark
Produktinformation


Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag fra klokken 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

 

Ring til medlemsbutikken for pris og for bestilling